Pogoji uporabe

Pravne informacije

Ta spletna stran daje splošne informacije o podjetju MBvision d.o.o. in njenih storitvah. Ker nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila, si pridržujemo pravico do teh sprememb. .

Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletne strani podjetja MBvision pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

Omejitev odgovornosti

Podjetje MBvision d.o.o. ureja spletno stran s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovila točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema pa nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino spletne strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti podjetje MBvision d.o.o. niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi te spletne strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z dostopom do uporabe ali nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Možno je, da se katerikoli uporabnik spletne strani MBvision d.o.o. odzove z različnimi informacijami. MBvision d.o.o. v zvezi z njimi ne prevzemajo nikakršne odgovornosti. Uporabnike opozarjamo, da te informacije veljajo za ne zaupne in nezaščitene. Pridržujemo si pravico do njihove proste uporabe.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Zaradi različnih vzrokov lahko nekatere spletne strani ali podstrani www.mbvision.si vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani www.mbvision.si ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži MBvision d.o.o. Zato za njihova ravnanja v zvezi z varovanjem vaše zasebnosti ne odgovarjamo.

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Zaradi zagotavljanja varnosti proti tretjim osebam, vam svetujemo, da tudi sami sprejmete vse potrebne varnostne ukrepe, saj jim s tem preprečite dostop do vaših osebnih gesel in kod.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

MBvision d.o.o. d.o.o. spoštuje in varuje vašo zasebnost.

Z brskanjem po spletni strani www.mbvision.si  ste anonimni.
Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če opravljate rezervacijo ali povprašujete po naših storitvah. Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete z izpolnjenim informativnim ali rezervacijskim obrazcem ali preko elektronske pošte, kot del povpraševanja ali rezervacije naših storitev in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke. Pa še to samo do realizacije storitve.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, so zabeležene še informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, vaš IP-naslov, čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.

Podatke, ki nam jih posredujete vi, ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo samo za naslednje namene: za rezervacijo storitev, ki ste jo naročili na naših spletnih straneh, za informacije v zvezi s storitvami, za ugotavljanje težav s strežnikom ali pa če to zahteva zakonodaja in je z zakonom predpisano drugače.

Piškotki

Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Spletno mesto piškotkov ne namesti, dokler se uporabnik ne strinja z uporabo – bodisi izrecno, tako da na tej strani klikne gumb “DA, strinjam se z uporabo”, ali posredno, tako da nadaljuje z brskanjem po spletnem mestu. Ob obisku je spletno mesto shranilo v vašem brskalniku (začasni) piškotek v katerem se hrani informacija o tem, ali sprejemate uporabo piškotkov. V primeru, da svoje odločitve ne boste izrecno izrazili s klikom na enega od spodnjih gumbov, a boste nadaljevali z uporabo spletnega mesta, bomo predpostavili, da se z uporabo piškotkov strinjate.